Icon Itaxaties Rgb Beige

Register Makelaar | Register Taxateur

Register Makelaar | Register Taxateur

Vorige slide
Volgende slide

Aankoopadvies

Bij Itaxaties hebben we een diepgaande kennis van de Hoeksche Waard, Rotterdam en hun omgeving, dankzij onze jarenlange ervaring als makelaar en taxateur in deze regio.

Ons aankooptraject bestaat uit 7 heldere stappen:


Stap 1: Jouw Woonwens Inventariseren

We starten met het begrijpen van jouw wensen. Wat voor soort woning zoek je? Oud of nieuw, met of zonder buitenruimte, voor hoeveel personen, enzovoort. We identificeren welke buurten bij jouw wensen passen. Als je al een droomwoning hebt gevonden, gaan we direct door naar stap 2.


Stap 2: Woning Bezichtigen

Zodra je een woning hebt gevonden die je aanspreekt, regelen we snel een bezichtiging. In deze markt is snel handelen cruciaal. Als de kijkmomenten vol zitten, doen we ons best om je er toch tussen te krijgen. We bezoeken de woning samen, en ik deel mijn zakelijke en bouwkundige expertise om je te helpen bij de beoordeling.


Stap 3: Onderzoek en Evaluatie

Na de bezichtiging volgt een evaluatiegesprek waarin we alle aspecten van de woning bespreken. Ik beoordeel de waarde van de woning en de mogelijkheden voor onderhandelingen en ontbindende voorwaarden die voor jou van belang zijn.


Stap 4: Bieden en Onderhandelen

Als je besluit om te bieden, leid ik het biedingsproces namens jou. Uiteindelijk beslis jij of de koop doorgaat.


Stap 5: De Koopovereenkomst

Zodra er mondelinge overeenstemming is, wordt de koopovereenkomst opgesteld door de makelaar van de verkopende partij. Ik begeleid je bij het begrijpen van elk artikel in de koopovereenkomst en let op mogelijke valkuilen, zowel fysiek, technisch als juridisch. Jouw belangen staan voorop.

.

Stap 6: De Oplevering

Voor het tekenen bij de notaris vindt een eindinspectie plaats om te controleren of alles volgens de afspraken in de koopakte wordt opgeleverd. Als er problemen zijn, geef ik advies over mogelijke stappen. Bij een geslaagde inspectie gaan we naar de notaris om de eigendomsakte te tekenen en de sleutels te ontvangen.


Stap 7: De Overdracht

Het moment is daar! De notaris leest officieel alle documenten voor en beide partijen ondertekenen het eigendomsbewijs. Dan worden de sleutels officieel overgedragen van de oude naar de nieuwe eigenaar.

Nu is het officieel: de woning is van jou!

Ik wil een woningtaxatie

Vanaf €725
  • Geaccepteerd door alle banken
  • NWWI-gecertificeerd
  • Inclusief BTW en validatiekosten

Een woning aankopen

Vanaf €2450
  • Veel kennis voorkomende gebreken
  • Ontzorging tijdens het aankoopproces
  • Veel kennis van de lokale markt

Vrijblijvend advies

Bel of Mail
  • Direct vrijblijvend advies
  • Via Telefoon, Videobellen of Mail
  • Snelle reactie
Domenique Notenboom
2024-04-29
We zouden niet weten hoe het beter kan! Ilona is een hele vriendelijke, leuke en vakkundige vrouw. Ze heeft ons enorm geholpen met dingen regelen waar we zelf niet aan dachten en dankzij haar hoefden we niet enorm te overbieden op ons huis. We zijn dus ontzettend blij met haar!
Leon van Goch
2024-04-25
Fijne samenwerking en een snelle service. Aanrader!!!
MeghanW
2024-04-23
Itaxaties heeft recentelijk de door ons aangekochte woning getaxeerd. Ik heb mijn contact met Ilona als heel positief ervaren. Ilona reageert snel, heeft de taxatie op korte termijn uitgevoerd en het rapport had ze een dag na de taxatie al gereed.
Pleun Sluimer
2024-04-23
Hele fijne ervaring! Taxatie was snel geregeld,en ook prettig contact gehad met Ilona we raden haar zeker gaan.
Jens Davenne
2024-04-19
Tijdens mijn woningzoektocht in de Hoeksche Waard, ben ik op aanbeveling Ilona van Itaxaties op het spoor gekomen. Na ons eerste telefonische contact bleken de tarieven in eerste instantie wat aan de hoge kant maar de treffende persoonlijke en professionele manier waarop ik werd geholpen was, in tegenstelling tot alle andere taxateurs die ik tot op heden had gecontacteerd, buitengewoon. Ik heb daarom besloten om de taxatie door Itaxatie uit te laten voeren. En met succes ! Naar volle tevredenheid is Ilona gedurende het hele taxatie proces ons aanspreekpunt geweest. We zijn goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de communicatie was voorbeeldig. De te taxeren woning was overigens zeker geen standardgeval, maar desondanks hebben we in korte tijd het rapport mogen ontvangen, kortom uitstekend maatwerk.
Linda Groeneweg
2024-04-18
Ilona is een fijne vrouw die haar tijd neemt om de taxatie op te nemen. Wij lieten ons huis door haar taxeren ivm een verbouwing. Ze denkt mee met waar je de meeste slagen kunt halen om de waarde van je woning te verhogen. Ze bekijkt alles nauwkeurig. Ze is direct, open en eerlijk. Het rapport hadden we snel op de mail staan Ik zou haar zeker aanbevelen Bedankt Ilona voor de fijne taxatie!
Cherelle Lievaart
2024-04-15
Ilona kwam langs om ons huis te taxeren. De taxatie verliep soepel, zorgvuldig en snel. Ilona was vriendelijk, duidelijk en het voelde al snel vertrouwd. Ze houdt zich aan de afspraken en komt snel met resultaat. Het contact voelt persoonlijk! Je mag haar ook altijd nog bellen met vragen. Ik zal zeker Ilona nogmaals vragen mocht dit nodig zijn.
Joan de wit
2024-04-03
Ik heb Ilona ingeschakeld voor een taxatie van de aangekochte woning. Het contact met Ilona voelde erg fijn en vertrouwd. Ze werkt snel, komt haar afspraken na en beantwoord al je vragen. Een echte aanrader dus!
Marc Steen
2024-03-19
Goed uitgevoerde taxatie en netjes contact vanuit de taxateur. Zeker aan te raden.

Snel en deskundig jouw huis taxeren

Bij Itaxaties hebben we een diepgaande kennis van de Hoeksche Waard, Rotterdam en hun omgeving, dankzij onze jarenlange ervaring als makelaar en taxateur in deze regio.