Icon Itaxaties Rgb Beige

Register Makelaar | Register Taxateur

Register Makelaar | Register Taxateur

Vorige slide
Volgende slide

Over mij

Ilona Itaxaties 0009

Ilona Hordijk-Bos

Register Makelaar | Register Taxateur

Huizen kijken, heerlijk. Veel mensen hebben dat als hobby, urenlang Funda doorbladeren. Bij mij is het gewoon mijn werk, I love it!

Als klein meisje leerde mijn vader mij alles over degelijke bouw. Hoe je iets mooi maakt met houtverbindingen en zo stevig dat het jaren meegaat. De passie van mijn vader voor stenen, daar ben ik mee opgegroeid. We woonden zelf ook in een mooi en degelijk huis, door mijn vader gebouwd, waarvan ik ieder detail kende. Geen wonder dat ik dezelfde passie heb overgenomen.

Op mijn 19e begon mijn eerste baan bij een makelaarskantoor in de Hoeksche Waard. In de binnendienst leerde ik alles over de makelaardij. Ik mocht ontelbaar taxaties invoeren, wat echt super leerzaam was. Er werd mij verteld wat er in de koopovereenkomst moest staan, en die maakte ik vervolgens op. Ik leerde plannen en alle routes door de Hoeksche Waard. Door klantcontacten wist ik vaak al aan de telefoon of de woning wel of niets iets voor hen zou zijn.

Ik ging verder leren voor Assistent-makelaar en ging in de buitendienst werken. Woningen opnemen voor de verkoop, teksten maken, aanmelden op Funda, bezichtigen en verkopen gaf me ontzettend veel energie. Zoveel verschillende huizen, mensen en leerzame momenten tijdens bijvoorbeeld een bouwkundige keuring waarin ik meeliep. Dat smaakte naar meer.

Na 7 jaar in de Hoeksche Waard te hebben gewerkt maak ik de overstap naar Rotterdam. Dat was even anders. In de stad gaat alles sneller. Daar heb ik alles geleerd over alle soorten splitsingen, VvE’s, erfpacht, MVE-woningen, bijzonder beheer, veiling verkopen, funderingsproblemen, noem maar op. Ook heb ik veel gewerkt met expats die in de stad een huis gingen kopen of verkopen. Tijdens mijn werkperiode in Rotterdam heb ik de opleiding gevold tot Kandidaat-makelaar. Met dit diploma op zak ging ik op stap voor verkoopgesprekken met een waardebepaling en deed ik aankoopbegeleidingen. Het aankopen in de stad in een oververhitte markt heeft mij een zeer ervaren aankoopmakelaar gemaakt.  

Om toch volledig allround te worden, ben ik verder gaan leren voor Register Makelaar / Register Taxateur oftewel RM/RT. Eind 2020 mocht ik dan ook officieel de titel gaan dragen en werden taxaties toegevoegd aan mijn dagelijkse werkzaamheden.

In 2023 heb ik de laatste stap gezet en ben ik mijn eigen onderneming gestart: Itaxaties voor Taxaties, Aankoop en Advies. Ik ben trots op mijn bedrijf en vooral blij met alle fijne en leuke opdrachtgevers waar ik tot nu tot voor heb mogen werken. Ik blijf Itaxaties ontwikkelen in alle actuele zaken, zoals mijn huidige focus op verduurzaming. Het geeft mij letterlijk energie 😊

Ik wil een woningtaxatie

Vanaf €725
  • Geaccepteerd door alle banken
  • NWWI-gecertificeerd
  • Inclusief BTW en validatiekosten

Een woning aankopen

Vanaf €2450
  • Veel kennis voorkomende gebreken
  • Ontzorging tijdens het aankoopproces
  • Veel kennis van de lokale markt

Vrijblijvend advies

Bel of Mail
  • Direct vrijblijvend advies
  • Via Telefoon, Videobellen of Mail
  • Snelle reactie
Domenique Notenboom
2024-04-29
We zouden niet weten hoe het beter kan! Ilona is een hele vriendelijke, leuke en vakkundige vrouw. Ze heeft ons enorm geholpen met dingen regelen waar we zelf niet aan dachten en dankzij haar hoefden we niet enorm te overbieden op ons huis. We zijn dus ontzettend blij met haar!
Leon van Goch
2024-04-25
Fijne samenwerking en een snelle service. Aanrader!!!
MeghanW
2024-04-23
Itaxaties heeft recentelijk de door ons aangekochte woning getaxeerd. Ik heb mijn contact met Ilona als heel positief ervaren. Ilona reageert snel, heeft de taxatie op korte termijn uitgevoerd en het rapport had ze een dag na de taxatie al gereed.
Pleun Sluimer
2024-04-23
Hele fijne ervaring! Taxatie was snel geregeld,en ook prettig contact gehad met Ilona we raden haar zeker gaan.
Jens Davenne
2024-04-19
Tijdens mijn woningzoektocht in de Hoeksche Waard, ben ik op aanbeveling Ilona van Itaxaties op het spoor gekomen. Na ons eerste telefonische contact bleken de tarieven in eerste instantie wat aan de hoge kant maar de treffende persoonlijke en professionele manier waarop ik werd geholpen was, in tegenstelling tot alle andere taxateurs die ik tot op heden had gecontacteerd, buitengewoon. Ik heb daarom besloten om de taxatie door Itaxatie uit te laten voeren. En met succes ! Naar volle tevredenheid is Ilona gedurende het hele taxatie proces ons aanspreekpunt geweest. We zijn goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de communicatie was voorbeeldig. De te taxeren woning was overigens zeker geen standardgeval, maar desondanks hebben we in korte tijd het rapport mogen ontvangen, kortom uitstekend maatwerk.
Linda Groeneweg
2024-04-18
Ilona is een fijne vrouw die haar tijd neemt om de taxatie op te nemen. Wij lieten ons huis door haar taxeren ivm een verbouwing. Ze denkt mee met waar je de meeste slagen kunt halen om de waarde van je woning te verhogen. Ze bekijkt alles nauwkeurig. Ze is direct, open en eerlijk. Het rapport hadden we snel op de mail staan Ik zou haar zeker aanbevelen Bedankt Ilona voor de fijne taxatie!
Cherelle Lievaart
2024-04-15
Ilona kwam langs om ons huis te taxeren. De taxatie verliep soepel, zorgvuldig en snel. Ilona was vriendelijk, duidelijk en het voelde al snel vertrouwd. Ze houdt zich aan de afspraken en komt snel met resultaat. Het contact voelt persoonlijk! Je mag haar ook altijd nog bellen met vragen. Ik zal zeker Ilona nogmaals vragen mocht dit nodig zijn.
Joan de wit
2024-04-03
Ik heb Ilona ingeschakeld voor een taxatie van de aangekochte woning. Het contact met Ilona voelde erg fijn en vertrouwd. Ze werkt snel, komt haar afspraken na en beantwoord al je vragen. Een echte aanrader dus!
Marc Steen
2024-03-19
Goed uitgevoerde taxatie en netjes contact vanuit de taxateur. Zeker aan te raden.

Snel en deskundig jouw huis taxeren

Bij Itaxaties hebben we een diepgaande kennis van de Hoeksche Waard, Rotterdam en hun omgeving, dankzij onze jarenlange ervaring als makelaar en taxateur in deze regio.