Icon Itaxaties Rgb Beige

Register Makelaar | Register Taxateur

Register Makelaar | Register Taxateur

Vorige slide
Volgende slide

Privacy verklaring

Itaxaties is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze
privacyverklaring.

Contactgegevens:
Lisztplein 4, 3261 JS Oud-Beijerland
www.itaxaties.nl
info@itaxaties.nl
+31 6 34 55 11 88

Ilona Hordijk-Bos is de Functionaris Gegevensbescherming van Itaxaties. Zij is te bereiken via info@itaxaties.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Itaxaties verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u
deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Uw voor- en achternaam;
  • Uw geslacht;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw adresgegevens;
  • Uw telefoonnummer;
  • Uw e-mailadres;
  • Uw IP-adres;
  • Overige persoonsgegevens die u zelf actief verstrekt in correspondentie en telefonisch;
  • Uw BSN-nummer;
  • Uw locatiegegevens;
  • Gegevens over uw activiteiten op deze website;
  • Gegevens over uw surfgedrag over de verschillende websites heen;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • Uw bankrekeningnummer;
  • Gegevens op het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen;
  • Voor- en achternaam belastingplichtige.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@itaxaties.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Itaxaties verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Om een opdracht tot dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Om een taxatieopdracht uit te kunnen voeren;
  • Itaxaties verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Itaxaties neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die
(aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden
genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een
medewerker van Itaxaties) tussen zit. Itaxaties gebruikt de volgende computerprogramma’s of –
systemen: aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica,
belang en verwachte gevolgen voor betrokkene.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Itaxaties bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren
waarvoor uw gegevens worden verzameld dan wel op grond van de wet is vereist.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens:
gedurende de looptijd van de opdracht en met een bewaartermijn van twee jaar na einde opdracht, doch met inachtneming van de wettelijke bewaartermijn van vijf jaar voor de beroepsaansprakelijkheid dossier cliënt, zeven jaar voor de fiscale en civiele bewaarplicht en tien jaar voor het taxatierapport.

Delen van persoonsgegevens met derden
Itaxaties verkoopt uw gegevens niet aan derden en deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden uitsluitend als dit noodzakelijk is voor het
uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Itaxaties blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Itaxaties uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bedrijfsnaam invullen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die
geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek
aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij
gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze
zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeurs-
instellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies
door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook
alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Itaxaties en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Mailadres invullen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Itaxaties wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Itaxaties neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende
maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn
of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@itaxaties.nl.

Ik wil een woningtaxatie

Vanaf €725
  • Geaccepteerd door alle banken
  • NWWI-gecertificeerd
  • Inclusief BTW en validatiekosten

Een woning aankopen

Vanaf €2450
  • Veel kennis voorkomende gebreken
  • Ontzorging tijdens het aankoopproces
  • Veel kennis van de lokale markt

Vrijblijvend advies

Bel of Mail
  • Direct vrijblijvend advies
  • Via Telefoon, Videobellen of Mail
  • Snelle reactie
Domenique Notenboom
2024-04-29
We zouden niet weten hoe het beter kan! Ilona is een hele vriendelijke, leuke en vakkundige vrouw. Ze heeft ons enorm geholpen met dingen regelen waar we zelf niet aan dachten en dankzij haar hoefden we niet enorm te overbieden op ons huis. We zijn dus ontzettend blij met haar!
Leon van Goch
2024-04-25
Fijne samenwerking en een snelle service. Aanrader!!!
MeghanW
2024-04-23
Itaxaties heeft recentelijk de door ons aangekochte woning getaxeerd. Ik heb mijn contact met Ilona als heel positief ervaren. Ilona reageert snel, heeft de taxatie op korte termijn uitgevoerd en het rapport had ze een dag na de taxatie al gereed.
Pleun Sluimer
2024-04-23
Hele fijne ervaring! Taxatie was snel geregeld,en ook prettig contact gehad met Ilona we raden haar zeker gaan.
Jens Davenne
2024-04-19
Tijdens mijn woningzoektocht in de Hoeksche Waard, ben ik op aanbeveling Ilona van Itaxaties op het spoor gekomen. Na ons eerste telefonische contact bleken de tarieven in eerste instantie wat aan de hoge kant maar de treffende persoonlijke en professionele manier waarop ik werd geholpen was, in tegenstelling tot alle andere taxateurs die ik tot op heden had gecontacteerd, buitengewoon. Ik heb daarom besloten om de taxatie door Itaxatie uit te laten voeren. En met succes ! Naar volle tevredenheid is Ilona gedurende het hele taxatie proces ons aanspreekpunt geweest. We zijn goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de communicatie was voorbeeldig. De te taxeren woning was overigens zeker geen standardgeval, maar desondanks hebben we in korte tijd het rapport mogen ontvangen, kortom uitstekend maatwerk.
Linda Groeneweg
2024-04-18
Ilona is een fijne vrouw die haar tijd neemt om de taxatie op te nemen. Wij lieten ons huis door haar taxeren ivm een verbouwing. Ze denkt mee met waar je de meeste slagen kunt halen om de waarde van je woning te verhogen. Ze bekijkt alles nauwkeurig. Ze is direct, open en eerlijk. Het rapport hadden we snel op de mail staan Ik zou haar zeker aanbevelen Bedankt Ilona voor de fijne taxatie!
Cherelle Lievaart
2024-04-15
Ilona kwam langs om ons huis te taxeren. De taxatie verliep soepel, zorgvuldig en snel. Ilona was vriendelijk, duidelijk en het voelde al snel vertrouwd. Ze houdt zich aan de afspraken en komt snel met resultaat. Het contact voelt persoonlijk! Je mag haar ook altijd nog bellen met vragen. Ik zal zeker Ilona nogmaals vragen mocht dit nodig zijn.
Joan de wit
2024-04-03
Ik heb Ilona ingeschakeld voor een taxatie van de aangekochte woning. Het contact met Ilona voelde erg fijn en vertrouwd. Ze werkt snel, komt haar afspraken na en beantwoord al je vragen. Een echte aanrader dus!
Marc Steen
2024-03-19
Goed uitgevoerde taxatie en netjes contact vanuit de taxateur. Zeker aan te raden.

Snel en deskundig jouw huis taxeren

Bij Itaxaties hebben we een diepgaande kennis van de Hoeksche Waard, Rotterdam en hun omgeving, dankzij onze jarenlange ervaring als makelaar en taxateur in deze regio.